CMK 2019

Op zaterdag 20 juli 2019 werd de CMK van New Forest gehouden in Ermelo. Het was voor ons weer vroeg dag en we zijn om 05:30 uur zijn we met 2 trailers richting Ermelo vertrokken. We hadden Arendsnest's Davino met zijn moeder Arendsnest's Caramella en Arendsnest's Casady met haar haar moeder Caletta bij ons.

Als eerste mocht Arendsnest's Davino (Sulaatik's Vingino x Make My World) zich tonen aan de jury. Hij toonde zich erg goed, hij ging met veel bravour door de baan. Bij het rondstappen werd hij als 2e geplaatst achter het veulen wat later het kampioenschap op zijn naam schreef. Wij verwachten een mooie toekomst voor Arendsnest's Davino en hij wordt ook aangehouden met het oog op de hengstenkeuring van 2022.

Arendsnest's Casady (Sulaatik's Le Grand x Carlo) deed mee in de rubriek merrieveulens geboren na 30 april. Ze liet zich erg goed zien. Casady is een parmantig dametje met een ontzettend mooi model. Ze werd netals haar neefje Davino als 2e geplaatst in haar rubriek. De laatste jaren doen wij het als kleine fokker erg goed bij de veulenrubrieken en draaien mooi in top mee!!!! Een prestatie waar we erg trots op zijn.

In de rubriek voor de stermerries (oude stijl) liep one prestatiemerrie Arendsnest's Caramella (Make My World x Carlo) mee. Het zogen van haar veulen Arendsnest's Davino was goed te zien aan Caramel maar desondanks wist ze mede dankzij met haar krachtige bewegingen terecht aangewezen als voorlopig kroon. Omdat Caramel in 2015 al geslaagd was voor de IBOP werd zij meteen definitief kroon.