CMK Ermelo 2018

Op zaterdag 21 juli 2018 werd de CMK van New Forest gehouden in Ermelo. Het was voor ons weer vroeg dag, om 05:30 uur zijn we met 2 trailers richting Ermelo vertrokken. We hadden Arendsnest's Cacharelle, Forest Dream Armani en zijn moeder Greenfield Beau Chance bij ons.

Als eerste mocht Forest Dream Armani (Sulaatik's Vingino x Burley Phantom) zich tonen aan de jury. Hij toonde zich erg goed, hij ging met veel bravour door de baan. Bij het rondstappen werd hij meteen aan kop geplaatst en daar is hij de hele tijd blijven stappen. Hij schreef de rubriek hengstveulens geboren na 30 april op zijn naam en selecteerde zich daarmee voor het veulenkampioenschap! Voor ons was dit het 2e jaar op rij dat ons veulen zich selecteerde voor het veulenkampioenschap, een prestatie om trots op te zijn. Helaas was Armani in de kampioenskeuring zijn feestje al aan het vieren, hij liet zich niet zo goed zien en hij werd dus helaas geen kampioen .... het was natuurlijk ook te mooi geweest als wij weer het nationaal kampioensveulen mee naar huis hadden genomen.

Arendsnest's Cacharelle (Wicked Nightshift x Carlo) deed mee in rubriek 8B (3 jarige stermerries kleine maat). Ze was iets gespannen door de entourage en dat was helaas ook wat zichtbaar in de ring. Desondanks liet ze zich toch goed zien. Ze werd 2e geplaatst en nog belangrijker ..... ze werd voorlopig kroon!