RK Oost-Zuid-West te Wamel

Vandaag werd de Regionale Keuring Oost-Zuid-West te Wamel gehouden. We deden mee met 3 pony's: Forest Dream Armani (rubriek 2), Arendsnest's Cacharelle (rubriek 8B) en Arendsnest's Caramella (rubriek 11C).

Gisteren zijn we met onze New Forest pony’s afgereisd naar Wamel, helaas onderweg nog een lekke band bij de trailer en geen passende steeksleutel bij... daar sta je dan langs de A15! met 2 trailers vol met pony’s, daar word je niet blij van! Gelukkig had een bergingsauto wel een goede sleutel bij .... zo’n 45 minuten later weer de reis vervolgd!

Gelukkig mocht Arendsnest’s Cacharelle verplaatst naar de 3e groep! Ze liet zich goed zien en ze kreeg mooie punten (exterieur 75, stap 80, draf 75, galop 75 en houding 70)en ze had de ster binnen 🎉🎉🎉

Daarna mocht ze nog deelnemen met een jonge voorbrengster in de Young Handlers rubriek, wat ze superbraaf deed! Wat een top kinderpony wordt dit!

Toen was het de beurt aan Forest Dream Armani, deze mooie zoon van Sulaatik’s Vingino en Greenfield Beau Chance liet zich zeer goed zien. Hij ontving een mooie 1e premie en werd 2e geplaatst! En hij mag over 2 weken naar de CMK te Ermelo!

Daarna mocht Arendsnest’s Caramella zich nog presenteren in haar rubriek! Helaas eindigde dat in een flinke tegenvaller dat deze superpony niet doorverwezen werd naar de cmk!

Gelukkig zijn wij wel heel blij met deze super beweger, ze heeft al dubbel en dwars bewezen dat ze een topper is! Ze heeft de IBOP in 2015 al gehaald en inmiddels loopt ze zeer succesvol Z1-dressuur tussen de grote paarden!