Arendsnest's Cappuccino

vos - hengst - New Forest - geboren 2017 - 1.32m
v. Sulaatik's Vesins
m. Caletta, ster, voorlopig kroon, preferent
mv. Carlo
fokker/eigenaar: J.F.J. Verton te 's Heer Arendskerke

Stamboomgegevens:

www.allbreedpedigree.com/arendsnests+cappuccino

Keuringsresultaten:

Ster, aangewezen voor het verrichtingsonderzoek
Exterieur 75
Stap 80
Draf 85
Galop 75
Houding 80
Springreflexen 75
Springtechniek 75
Springvermogen 80

Erelijst:

2017    RK ZuidWest te Hoofddorp 1e premie en 2e plaats hengstveulens na 30 april

2017    CMK te Ermelo 1e plaats hengstveulens na 30 april

2017    CMK te Ermelo Nationaal Veulenkampioen 2017

2020    CHK te Ermelo ster, aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Hengst met de hoogste score voor de draf!!

Omschrijving:

Arendsnest's Cappuccino is een aanwinst voor de kleine maat fokkerij binnen het New Forest pony stamboek. Hij beschikt over veel rasuitstraling en zeer goede bewegingen. Zijn draf is uitzonderlijk goed. Hij beweegt met veel swung en afdruk. Daarnaast beschikt Cappuccino over goede springmanieren en springt hij met veel vermogen.

Cappuccino werd op de CMK van 2017 Nationaal Veulenkampioen! Zijn vader is Sulaatik's Vesins (Sulaatik's Versaille x Wayland Cranberry). Sulaatik's Vesins is slechts drie seizoenen beschikbaar geweest voor de fokkerij, daarna is hij verkocht voor de sport.

De moeder van Arendsnest's Cappuccino is de zeer goed fokkende preferente stermerrie Caletta (Carlo x prest.pref. v. Heihof's Primeur). Haar dochter Arendsnest's Caramella (v. Make My World) is een kroonmerrie en liep succesvol Z1-dressuur tussen de paarden. Een zoon van Caletta is verkocht naar de USA als hunter pony. Verder heeft Caletta van verschillende hengsten nog een sterruin, een stermerrie en een voorlopig kroonmerrie gebracht. De moeder van Caletta, Arrabelle, was Z-dressuur en Z-springen. Arrabelle was een halfzus van voormalig dekhengst en int.dressuurpony Sander (v. Brummerhoeve's Boss x Vernons Vineyard).

Arendsnest's Cappuccino scoorde de hoogste punten voor de draf van alle jonge hengsten op de New Forest hengstenkeuring 2020!