Nieuws 2022

02-01-2022 Vandaag hebben we Arendsnest's Davino (Sulaatik's Vingino uit de kroon prestatie merrie Arendsnest's Caramella) voor training weggebracht naar Lars Pronk van Pronk Stables te Oosterblokker. Lars gaat Davino klaarmaken voor de hengstenkeuring. Davino was in 2019 op de regionale keuring Zuid veulenkampioen en op de CMK stond hij op een mooie 2e plaats. We zijn erg benieuwd hoe hij zich ontwikkeld en hopen dat hij zich goed laat zien op de hengstenkeuring.

01-01-2022 Stal 't Arendsnest - Forest Dream wenst iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen ondanks dat het nog steeds in het teken stond van de corona pandemie!

Het jaar begon met een hengstenkeuring zonder publiek en met een aangepast programma. Heihoeve's Florencio mocht vrijwillig getoond worden zodat hij gehuldigd kon worden voor het behalen van zijn hengstenverrichting. Maar wij hebben besloten om niet naar de hengstenkeuring te gaan. De hengsten show en sportdag ging helaas ook niet door.

Op 2e paasdag werd het eerste veulen bij ons op stal geboren: Forest Dream True To Pleasure (Hamlet's Magnum XL uit onze Greenfield Beau Chance). Een paar dagen later werd Arendsnest's Isabella (Sulaatiks Vingino uit Arendsnest's Caramella) geboren. Isabella is een volle zus van Arendsnest's Davino.

Op 1 mei werd Forest Dream Golden Boy (Sulaatik's Versace uit Arendsnest's Carabelle) geboren. En op 4 mei volgde Arendsnest's Cashflow (Heihoeve's Florencio uit Caletta) en op 8 mei kwam Arendsnest's Undercover (Heihoeve's Florencio uit Arendsnest's Bellissima) ter wereld.

Met het veulen Arendsnest's Cashflow zijn we naar de veulenkeuring gegaan. En dat was niet voor niets. Dit mooie hengstveulen werd beloond met een 1e premie en kreeg voortreffelijk commentaar mee. Arendsnest's Cashflow is een halfbroer van Arendsnest's Cappuccino.

Arendsnest's Cappuccino is in 2021 geslaagd voor de hengstenverrichting. Hij ontving hoge cijfers voor de basisgangen (het hoogst van alle deelnemende hengsten). Wij zijn enorm trots op deze kleine bewegingsgeweldenaar!

In mei 2021 hebben Jolanda en Heihoeve's Florencio hun wedstrijddebuut in het L1-paarden gemaakt. Inmiddels is de combinatie M1-dressuur met 8 winstpunten!

De boerenschuur is inmiddels gedeeltelijk verbouwd. De paarden staan sinds augustus 2021 gestald in deze schuur.

We hopen dat 2022 een jaar wordt vol hoogtepunten. Een jaar waarin we weer kunnen genieten van onze pony's en paarden tijdens de verschillende keuringen en wedstrijden.

We verwachten in 2021 bij de volgende combinaties veulens, indien u interesse heeft voor een van de veulens dan kunt u contact opnemen met Jolanda Verton (06 - 38 50 93 66).

16 maart 2022: Arendsnest's Cappuccino x Thosca (New Forest)

20 april 2022: Sulaatik's Velvet Marmelade x Greenfield Beau Chance (New Forest)

17 mei 2022: Sulaatik's Le Grand x Arendsnest's Caramella (New Forest)