Sulaatik's Vingino

bruin - hengst - geboren 2010 - 1.48m

v. Valentino

m. Sulaatik's Canterburry

mv. Wayland Cranberry

Fokker/eigenaar: Stal Sulaatik, G. de Haan te Sint Hubert

Stamboekgegevens:

www.allbreedpedigree.com/sulaatiks+vingino

Keuringsresultaten/predikaten:

Goedgekeurde dekhengst

Sportresultaten:

Z1-dressuur (paarden) met 5 winstpunten gereden door Jolanda VertonOmschrijving

Sulaatik's Vingino is de laatste zoon van de legendarische New Foresthengst Valentino en van de kampioensmerrie Sulaatik's Canterburry. Hij is in Duitsland goedgekeurd voor het New Forest pony stamboek en voor het Duits rijpony stamboek. Zijn veulens kunnen ook ingeschreven worden in het Nederlands New Forest Pony Stamboek.

Sulaatik's Vingino is een zeer mooie luxe hengst met veel rasuitstraling. Hij heeft zeer goede bewegingen en een zeer goed karakter. Hij is door Jolanda verder opgeleid en uitgebracht in de dressuursport t/m de klasse Z1 dressuur tussen de paarden. Omdat Vingino in het dekseizoen thuis was voor de dekdienst, werd hij door Jolanda alleen in de wintermaanden getraind en gereden.

Voordat hij bij Jolanda op stal kwam had hij enkel het verrichtingsonderzoek met goed gevolg afgerond in Duitsland. In totaal heeft Jolanda hem 13 maanden (met tussenpauzes) onder het zadel gehad. Ze zijn begonnen in de klasse L1 dressuur en zijn gestopt in de klasse Z1 dressuur met 5 winstpunten.