RK ZuidWest Hoofddorp 2017

Op zaterdag 8 juli 2017 werd de Regionale Keuring ZuidWest gehouden op het terrein van de Haarlemmermeerse Bosmanege te Hoofddorp. 

In de rubriek hengstveulens geboren na 30 april kwam Arendsnest's Cappuccino (Sulaatik's Vesins x Carlo) in actie. Cappuccino liet zich goed zien en kreeg mooi commentaar mee van de jury. Hij werd beloond met een mooie 1e premie en een 2e plaats. Hij verdiende daarmee een doorverwijzing naar de CMK!

Arendsnest's Bellissima, de mooie dochter van Hobby des Marronniers en Arendsnest's Caramella (Make My World x Carlo), deed mee in de rubriek 3-jarige merries grote maat. Ze werd 's morgens eerst aangeboden voor stamboekopname nieuwe stijl (met vrij bewegen). Tijdens de stamboekopname kreeg ze de volgende cijfers: exterieur 75, stap 75, draf 80, galop 80, houding 70. Met deze punten verdiende ze het ster predikaat. Later de middag werd Bellissima aan de hand getoond in de plaatsingsrubriek. Ze kwam op een mooie 3e plaats te staan. We zijn trots op ons 1-oogje, die het toch maar even doet ondanks haar handicap!